Пазаруване

Емирство Дубай е най-популярният шопинг център на целия Среден Изток. Известен е с моловете си, където присъстват най-големите търговски марки на пазара. Но и със своите пазари, т.нар. сукове.

Дейра Сити Център

Разходка с цел пазаруване в Дубай предлага вдъхновяващо разнообразие от стоки, продукти и цени. Толкова популярна шопинг дестинация е Дубай, че в емирството се организират цели шопинг фестивали.

Дейра Сити Център

Дубай Мол

Първият отворен в Дубай мол и един от най-популярните и до днес е Дейра Сити Център. Той разполага с над 300 магазина, кино, няколко шоурума на известни марки коли, кът за забавление за цялото семейство, хотел…

Дубай мол

Той е най-големия мол в целия свят. Огромен избор от магазини (повече от 1000), пет звездни хотели, гледката на прочутите музикални фонтани на Дубай.

Мол на Емиратите

Мол на Емиратите е сред най-големите търговски центрове на Дубай. На

Мол на Емиратите

територията му има повече от 200 магазина на популярни модни брандове, редица занаятчийски магазини, предимно златарски и бижутерски ателиета, ресторанти, кафенета, кино и известната ски писта на закрито.

Това са само три от най-популярните молове на емирството. Но пазаруването в Дубай не свършва до тук. Известните сукове разгръщат невероятни възможности за пазаруване.

Златният сук

Златният сук разполага със стотици блестящи витрини и тонове (буквално) злато. Тук всеки посетител може да открие безценни съкровища. Майсторите златари предлагат дори до няколко часа да изработят това, което искате и си представяте.

Златният сук

Пазарите в Дубай царстват с цветове и аромати. Не пропускайте апетитния Сук на подправките, цветния Сук на платовете, примамливия Рибен пазар…

След шопинг в Дубай, можете да си тръгнете от емирството с нова дреха на световноизвестна марка, с автомобил или с безброй ароматни пакетчета с подправки… Без значение каква е била целта ви.

Advertisements
Categories: Забавление | има 1 коментар

Навигация в публикациите

One thought on “Пазаруване

  1. Pingback: На ски… в пустинята | Дубай

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: