Палма Джумейра

Палма Джумейра

Палма Джумейра е изкуствено създаден остров от Накхел, компания собственост на Дубайското правителство. Тя съдържа стъбло, корона с 17 палмови листа (полуострови) и заобикалящ остров. Островът сам по себе си е 5 на 5 километра. Той добавя 78 километра към бреговата ивица на Дубай. В първата фаза на развитие на Палм Джумейра ще създаде 4 000 сгради с комбинирани вили и апартаменти през следващите 3 или 4 години.

Хората закупили жилища там започнали да се местят в техните Палма-Джумерови имоти в края на 2006 година, пет години след като започва разпродажбата на земя, според разработчика на проекта Накхел Пропъртийс. Това е краят на първият етап на канструктиране, който приблизително включва 1,400 вили на 11 от листата на палмовия остров и грубо 2 500 апартамнта на бреговата ивица в 20 сгради наизток от стъблото.

Накхел Пропъртийс отбелязват пристигането на първите жители носят едни от най-големите въздушни кораби в Дубай.

Според официални данни на Накхел Пропъртис, процесът на добавяне на 78 километра брегове е на път да стане, тъй като 8 от 32 хотела на палмата Джумейра започват строеж, включително и наколни, както и Спа, които се заплануват за края на 2008 г. или началото 2009 г., но са отложени и сега се очква да отвори врати в началото на 2010 година.

Advertisements
Categories: Туристически забележителности | Вашият коментар

Навигация в публикациите

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: